Over mij

Alexandra

Mijn naam is Alexandra Bouwman (1984). Al vanaf de pubertijd had ik last van enorme vermoeidheidsklachten. Diverse onderzoeken hadden er plaatsgevonden, maar er leek niets 'mis'. Ik moest er maar mee leren leven.

Vanaf 2012 ging het roer om! Er kwam iemand op mijn pad waardoor ik het effect van voeding op het lichaam beter leerde begrijpen. Door alleen al gezonder te gaan eten, merkte ik een wereld van verschil! Hierdoor ben ik verder op onderzoek uitgegaan en ben ik het sporten/bewegen, maar ook het ontspannen meer gaan integreren in mijn leefstijl.


In 2020 besloot ik om mij om te scholen. Ik heb de opleiding tot leefstijlcoach met succes afgerond. Omdat de OERleefstijl mij vanaf het eerste moment heeft aangesproken, ben ik in 2021 gestart met de OERsterk Coachopleiding. Deze opleiding is een waardevolle aanvulling voor mij als leefstijlcoach. Met trots mag ik dan ook zeggen dat ik OERsterk coach ben. Als OERsterk coach zoek ik altijd naar de oorzaak van de oorzaak. Wannneer body en mind weer met elkaar in balans zijn, zul je zien dat diverse signalen van je lichaam zullen verminderen/verdwijnen. Hierbij is het van belang om in het dagelijks leven weer te gaan doen waar je hart sneller van gaat kloppen.


Ik help jou om die signalen op te merken, uit te zoeken waar deze vandaan komen, om vervolgens weer fitter en vitaler te worden!

Op deze manier hoop ik jouw wereld, maar ook mijn wereld een stukje mooier te maken!

Neem vrijblijvend contact met mij op

Anderen over Bron-leefstijlcoaching

JOVANKA

"Powerwalken is een leuke manier van buiten in beweging zijn. Je loopt met elkaar in een groepje waardoor het ook nog eens gezellig is. Daarnaast motiveert Alexandra om een stapje harder te zetten en plezier te beleven in het bewegen. Ik zeg doen!"

BEA

"Alexandra geeft op een leuke enthousiaste manier powerwalking. Je wordt op je eigen niveau uitgedaagd met de grondoefeningen. Voor mij een complete workout in de buitenlucht".

LOTTE

"Alexandra heeft een open en rustige houding, luistert goed, houdt een spiegel voor en geeft duidelijke en gerichte adviezen".

ANNELOES

"Alexandra heeft een hele open houding en is heel uitnodigend om mee te praten".

FOLKERT

Powerwalking is voor mij een ideale manier om te revalideren na een knieoperatie. Het helpt mij om weer in beweging te komen en conditie op te bouwen voor langere afstanden. De lessen van Alexandra zijn afwisselend en motiverend.

JOSE

"Powerwalken is voor mij een makkelijke manier om meer effectief te bewegen, zonder dat het me meer moeite kost...en het is gezellig om samen te doen. 

Alexandra is een enthousiaste motivator die je op een plezierige manier in beweging krijgt met oog voor de persoon."

ANNELIES

Alexandra is een prettige persoonlijkheid, die mij op een professionele manier zeer bruikbare adviezen heeft gegeven om mijn klachten te verminderen. Door met haar voedingstips, aanvulling d.m.v. mineralen en vitamines en de beweegadviezen aan de slag te gaan, slaap ik beter en heb ik meer energie. 

Ik ben zeer enthousiast en blij dat ik het coachingstraject bij Alexandra heb gedaan.